SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > ATAMAYANA ATARLAR

ATAMAYANA ATARLAR

23 Nisan 2018 Pazartesi - 13:10








Trabzonspor 5. maçına çıktı Sivasspor karşısında. Sivasspor’un da beşincilik iddiası vardı. Rakibin yıldız futbolcusu Robinho cezalı, golcü Kone yedekti. Trabzonspor’da Onur'un yerine kalede Uğurcan vardı, Sosa da yedekti.

Sivasspor hücum oyunuyla başladı maça. Önde pas yapmaya başladı İsamo'yla beraber. İlerleyen dakikalarda ise Trabzonspor, Olcay, Kucka ve Yusuf ile çok iyi paslar yaparak önde Burak’ı buluşturdu. Burak’ın girdiği pozisyonlarda kaleci Ali Şaşal başarılıydı.

Aynı Burak, bencillik yapmayıp topu Yusuf’a veriyor. Yusuf bu golü kaçırıyor. Bunda Ali Şaşal yine başarılıydı. Hemen arkasında yine Burak’ın asistinde Novak’ın şutunda Auremir çıkarıyor. Trabzonspor’da iki sakatlık mecburi oyuncu değişikliğine sebep oldu. Önce Uğur, sonra Kamil Ahmet çıktı. Yerine Pereira ve Sosa girdi. Trabzonspor bastırdıkça bastırıyor ama bir türlü golü atamıyordu. Novak’ın şutu direğe takıldı. Sahanın en iyi oyuncusu Auremir'in Hakan ile yaptığı paslaşmada attığı asistle Hakan Sivas’ı 1-0 öne geçirdi.

Bunda genç kaleci Uğurcan’ın hiçbir kabahati yok. İlk yarıyı Sivas 1-0 önde geçti. İkinci yarıya Trabzonspor skoru değiştirmek için baskılı başladı. Kucka-Yusuf paslaşmasında Burak’ın kafa vuruşu dışarıya çıktı. Trabzonspor Burak ile çok pozisyona girdi. Asistini de yapıyor ama gol vuruşlarında başarısızdı. Bence antrenman eksikliği var. Oyunun başından sonuna kadar golü kovaladı. Sivasspor’da Kone son 10 dakikada oyuna girdi. Kalitesini gösterdi. Attığı golle maçın skorunu tayin etti. Trabzonspor'un beşincilik adına kazanacağı üç puan güme gitti.  Sivasspor’un 52. dakikada attığı gol bana sorarsanız ofsayt değildi. Sivasspor’da Emre Kılınç, Medjani, Hakan ve kaleci Ali başarılı oynadılar. Bu oyunlarının karşılığını üç puanla gördüler. Trabzonspor giriyor atamıyor. Hani derler ya atamayana atarlar. İşte böyle bir maç oldu. Uğurcan için şanssız bir maç oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap