SON DAKİKA



Afrin

23 Ocak 2018 Salı - 06:35








Bir gece ansızın geldik. Dosta güven, düşmana korku saldık…

Afrin, sadece Suriye’de bir şehir adı değil artık.

Bugüne kadar çoğumuzun adını dahi duymadığı, bilmediği sıradan bir sınır komşumuzdu. Ama son günlerde bu sıradanlık yerini; ihanete, hain emellere, teröre yuva olmaya, vatanın birlik ve birliğine bir tehdit haline gelmeye başlamıştı.

Burnumuzun dibinde terör örgütlerinin yerleştiği/yerleştirildiği, beslendiği ve eğitildiği stratejik bir yer haline gelen Afrin’de; pkk, pyd, deaş kimi bilmem ne bela musibetlerin ve şeytan maşaları türetildi. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne, güvenliğine ve huzuruna açık bir tehdit haline gelmeye/getirilmeye çalışılan Afrin; Türkiye’nin güneyinde oluşturulmak istenen terör koridorunun en uç noktası ve terör örgütlerinin açık ve rahat ikmalinin sağlanabileceği hassas bir bölgedir.

Bugüne kadar sınırlarının hemen dibinde oluşturulmak istenen Kürt/terör koridoruna izin vermeyen ve her defasında Fırat Kalkanı başta olmak üzere oyunu bozan Türkiye’nin Afrin girişimine de izin vermesi düşünülemezdi.


Amerika başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinin desteğiyle bölgede oluşturulmak istenen terör ordusu “Zeytin Dalı” operasyonu ile darmadağın oldu. Değil üç bin tır, 33 bin tır yardım alsalar ne yazar! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Kalkanı'nda şehit düşen 72 Mehmetçiğin anısına 72 savaş uçağıyla başlattığı operasyon büyük başarıyla devam ediyor. Allah silahlı kuvvetlerimizin, Mehmetçiğimizin her daim yar ve yardımcısı olsun…

Şimdi Amerika dahil tüm dünyanın uzaktan izlediği bu savaşta; tüm tarihinde olduğu gibi şanlı destanlar yazan Türk Ordusu, Türkün gücünü ve kararlılığını bir kez daha dünyaya göstermiş, bu coğrafyanın sahipsiz olmadığını göstermiştir.

Bu coğrafyada istedikleri gibi at oynatacaklarını ve istediklerini yapabileceklerini zannedenler bir kez daha yanıldıklarını görmüşlerdir. Umarım anlamışlardır da…

Başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetimiz, iktidarı, muhalefeti tüm siyasetimiz, silahlı kuvvetlerimiz ve yüce Türk milleti bir ve kararlı bir şekilde bu operasyonun arkasındadır.

Bu birlik ve kararlılık olduğu müddetçe bizim bileğimizi kimse bükemez, sırtımızı kimse yere getiremez.


Bugün Afrin’de, yarın her yerdeyiz.

Biz Türk milletiyiz…

Ne mutlu Türküm diyene!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap