SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > AFRİN OPERASYONU VE İÇİMİZDEKİ HAİNLER

AFRİN OPERASYONU VE İÇİMİZDEKİ HAİNLER

23 Mart 2018 Cuma - 09:40








Atmış günden beri devam eden sınır ötesi AFRİN operasyonunun, ülkemizin bekası için yapılması kaçınılmazdı. Terör örgütleri defaatle sınır boylarımızı top atışları ile sürekli taciz etmiş ve neticesinde bir hayli sivil vatandaşımızın ölümüne sebep olmuşlardı.

Türkiye'mizin hudut güvenliğini sağlamak, her ülkede olduğu gibi bizim de bu tip operasyonlar yapmak hakkımızdır. Ordumuz normalde Afrin'e girmekte geç kalmıştır. Girmeye karar verdikten sonra atmış gün çok titiz bir şekilde harekatı yürütüp, Afrin merkezine geç ulaşması oradaki sivil vatandaşların zarar görmemesi ile alakalıydı ve öyle de oldu, siviller zarar görmedi.

Ordumuz Afrin'e tamamen hakim olmuştur. Ordumuzu canı gönülden destekliyoruz. Allah(c.c.) yar ve yardımcıları olsun. Söz konusu teröristleri sınır boylarımızdan söküp atmamız bazı sözde siyasi partiler, özellikle, pkk'nın meclisteki uzantısı olan hdp'liler, Afrin'e giren ve orada Türk bayrağımızı dalgalandıran orduyu işgalci olarak göstermektedir.

İçimizdeki bu vatan hainlerini, diğer köşe yazılarımda da belirttiğim gibi, bu operasyonları işgal olarak gösteren milletvekillerinin, milletimizin verdiği vergilerle maaşlarını alan satılmış hainlerin, onların vekilliklerine bakılmaksızın en kısa zamanda yargı önüne çıkarılmaları ve en ağır cezaların bunlara verilmesini, operasyonları destekleyen seksen milyon ülke vatandaşımızı biraz olsun rahatlatacaktır.


Bu nankör, haddini bilmez sözde eş başkan sıfatı da ismi başına eklenen kişiler, ülkenin her türlü imkanlarından istifade edecekler, ordumuza hakaret edecekler ve bunlar cezasız kalacaklar. Dünyanın neresinde böyle bir uygulama olabilir?


Bu pkk uzantılarının, vatan hainliklerini anlıyorum; diğer partilerimize ne demeli, bunlar hangi akla hizmet etmektedirler? Ülkemizin geleceği için yapılan operasyonları siyasi arenaya çekip değerlendirmelerine bir anlam veremiyorum. Siz kimin yanındasınız? Bunlardan biri çıkıyor,  ''yok orası senin vilayetin midir ki, sen bayrağı oraya çekiyorsun?'' Böyle bir mantık var mı? Ülkenin geleceği hepimizin geleceğidir.

Bu ülkenin insanlarının şu görüşe bu görüşe sahip olmaları ayrı bir olaydır, ama burada vatanı, geleceği söz konusu olduğunda hep beraber sahip çıkarak partiler üstü olmalıdır. Destekleseniz de desteklemeseniz de  Allah'ın izni ile sınır boylarımızın tam güvenliği sağlanana kadar operasyonlar devam edecektir. Dualarımızla sonuna kadar ordumuzun yanındayız.

Operasyonlar süresince şehit olan askerlerimize Allah (c.c.)'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diler, gazilerimize en kısa zamanda şifa vermesini niyaz ederim. Selam olsun onlara.

Bu vesileyle, idrak etmekte olduğumuz üç ayların, ülkemize, tüm İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allah(c.c.)'tan niyaz ederim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap