SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > ACABA KABUL GÖRECEK Mİ?

ACABA KABUL GÖRECEK Mİ?

30 Nisan 2018 Pazartesi - 09:22








Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bir taraftan bittik, battık diye söylenip yardım kampanyaları açılacak, diğer taraftan iddia odur ki israfın en büyüğü yapılacak.

Böyle olması halinde, öyle ya kime, neye inanılıp güvenilecek?

Futbolun danışmanı mı yoksa futbolun koordinatörü mü oldu tam net bilinmiyor. Amme hizmeti mi yapacak?

Yoksa yaptığının bir karşılığı mı olacak? Gerçi burası da muamma ya. Edindiğimiz bilgilere göre, Sümer çalışması karşılığında yönetim kurulundan aylık 90 bin tl talepte bulundu

Vay be! Rakama bakar mısınız? Emekliliğini çoktan hak etmiş, üstelik kulübe başkanlık yapmış, en önemlisi Trabzonsporluluğu kimselere bırakmayan(!) Özkan Sümer merak ediyorum neyin kafasında?


Şimdi burada Sümer’i bir kenara koyalım. Şöyle biraz şeytanın avukatlığını yapalım. Bu yaşa gelmiş Özkan Sümer’in, bundan böyle Trabzonspor’a katkısı olacağına yönetimde bulunan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, ağabeylerimiz inanıyorlar mı?

Ben birkaç kişinin dışında inanan olduğuna inanmıyorum. İnanmadıkları bir şeyin altına imza atacaklarını da sanmıyorum.

Son söz... Trabzonspor için Özkan Sümer kurtuluş ise, Sümer’i göreve getirmeyen yönetimlerin Trabzonspor’a ihanet ettikleri gerekçesiyle kulüple ilişkileri kesilmelidir! Sümer’in kadri kıymeti nasıl bilinmedi diye de bütün yöneticiler kınanmalıdır!

Neyse işin ironisi bir yana, şunu vurgulamak isterim: Bu gibi hamlelerinizle Trabzonspor’a yazık ediyorsunuz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap