SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > 3 PUANI 4 GOLLE ALDI

3 PUANI 4 GOLLE ALDI

07 Mart 2018 Çarşamba - 08:00








2017-2018 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayan Akın Çorap Giresunspor, Grandmedical Manisaspor karşısına üç puan parolasıyla çıktı. Yeşil-Beyazlılar karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaparken müsabakanın ilk yarısını 2-0 önde kapatmayı başardı.

Yeniden takımın başına getirilen teknik direktör Metin Diyadin ile Gazişehir Gaziantep karşılaşmasını kazanarak galibiyet hasretine son veren Yeşil-Beyazlılar dün konuk olduğu Manisa’da da ilk yarıda olumlu bir görüntü verdi. Çotanaklar güzel futbolunu iki golle süsledi.

İlk yarıda skor avantajını eline geçiren Giresunspor bulduğu gollerle farkı açtı. Ev sahibi ekibe şans tanımayan Çotanaklar ikinci yarıda da bulduğu gollerle sahadan 4-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Bu sonuçla Giresunspor puanını 37’ye çıkarmış oldu. Yeşil-Beyazlı takım yakaladığı bu olumlu tabloyla hafta sonu sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçını da kazanıp ‘ligde ben de varım’ diyeceğini düşünüyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap