SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > 2018 İLKBAHAR-YAZ

2018 İLKBAHAR-YAZ

01 Nisan 2018 Pazar - 12:24








Kış artık yavaş yavaş kendini bahara bırakmaya başladı. Kuşlar ötmeye, papatyalar açmaya ve güneş hafif hafif bizi ısıtmaya başladı. Artık yavaş yavaş renkli kıyafetler giymeye başlamanın zamanı geldi. Peki 2018 baharı yazı nasıl kıyafetlere dolabımızda yer açmalıyız? Askeri tarzlar 2017 yılında olduğu gibi 2018 bahar ve yaz kreasyonlarında da var. Kim sokak stiliyle yürürken tüm gözlerin üstünde olmasını istemez. Alıcı, gösterişli ve güzel olmayı kim sevmez? Bu anlamda kışın olduğu gibi ilkbahar ve yaz mevsiminde de payetli kıyafetlerden vazgeçmiyoruz. Öyle ki eşofman altlarıyla ya da sweatshirtlerle bile payetleri kombin yapacağız. Bezemeleri ve ışıltılı doğasıyla harika tasarımlar.


Daha çok yazın kullanılan ince tiril tiril elbiseler bu yaza da damgasını vuruyor. Serin yaz gecelerinde kot ceketler ve fularlar ile kombin edilebilir. Her şeyin daha çok şeffafının tercih edildiği 2018 ilkbahar yaz koleksiyonlarında yağmurluklar bile şeffaf. Ayakkabı ve çantada beyaz renk 2018'de oldukça trend. Bedeninize 2-3 beden büyük bol sweatshirtler ile pileli, payetli etek ve pantolonları kombinleyebilirsiniz. Ayrıca eşofman altları ile topuklu ayakkabıları kullanabileceğimiz bir yıl. İlkbahar-yaz mevsimi herkese renkli güzel bir yaşam sunsun. Mutlu hafta sonları...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap