SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > 20 ay, 50 tl verebilir misiniz?

20 ay, 50 tl verebilir misiniz?

16 Mart 2018 Cuma - 08:00








Hiçbir zaman sorun para olmamıştır Trabzonspor'da. İhtiyaç olanın iki üç katını bulmuştur Trabzonspor. O parayı nasıl harcadığı, kimin, nerelere döktüğü belirleyici olmuştur. 

20 ayda kapatılır borç. Bir milyon taraftar, Trabzonspor kaybettiğinde içi sızlayan Trabzonsporlular el atacak. Aylık 50 tl Bordo Mavi Kurtuluş hesabına yatıracak. 

Fazlasını yapar Trabzonlu. Yeter ki parasını doğru harcayacak adamı bulsun. Bu kafaların değirmenine su taşınır mı? Futbolla, akılla hiç alakası olmayan eylemlere destek olunur mu? 33 yaş futbolcularla üç yıllık garanti paralı anlaşmalar yapılır mı? Son kulübü olduğunu bile bile, üstelik bonservis ödeyerek alınır mı? Saçmalığa yanılgı, iyi niyet denir mi? Futbolu bilen bir insan, saçmalığa destek olur mu?

Hiç paralara altyapıdan gelen çocuklar formayı zorla alırken, çok daha fazlasını oynarken, içi geçmiş kof olmuş sahte yıldızlara hayal kurulur mu? Kendi gerçeğine bu kadar ihanet edersen hayat seni affeder mi? O çocuklar ağlaya ağlaya başka kulüplere yol alırken sen rahat edebilir misin? Nasıl bir salaklıktır gerçeği görmeyen? Bu Abdülkadir, Yusuf Yazıcı yetiştikleri yaş gruplarında tek başına mı oynuyordu? Nerede takım arkadaşları?

Çok açık değil mi, ortak oyun değerleri oluşturan takım bütünlüğü kuran bir uygulamacıyla, daha fazlası çıkabilir. Kaç senedir eksik yetenekleri tartışıyoruz. Neden kendimize eziyet ediyoruz? Futbol aklını mı kaybetti Trabzonspor? Neden hep olmuşların peşindeyiz? Neden olacak bebeleri görmüyoruz? 


20 ay 50 tl yatırabilir misiniz Trabzonspor Kurtuluş hesabına?

Senelerdir siyasete teslim olmuş Bordo Mavi'yi, prangalardan kurtulabilir misiniz? Kuruluş amacına, kendi gerçeğine döndürebilir misiniz çarkı? Başkan olmadan önce futbolda hiç olanları kapı dışarı edebilir misiniz? Sahte söylemlerle sömürenlerden kurtarabilir misiniz Trabzonspor'u?Nasıl görmezsiniz, zenginleyerek kulüpten gittiklerini? Tüccar bu adamlar, görmüyor musunuz? İsmini kullanıyorlar Trabzonspor'un. Yetmiyor, içini boşaltıyorlar. Biz bu kadar aptal mıyız!

Utanmadan hala konuşuyorlar! Batıranlar reçete söylüyor, çare olarak en başa kendini koyuyorlar! Aklım almıyor! İşin tuhafı, bunlara inanan, peşinden gidenler var ne yazık ki. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap