SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yıldızların yeni evi Hassoy

Yıldızların yeni evi Hassoy

28 Eylül 2018 Cuma - 10:26




Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Hassoy, yenilenen yüzüyle 8 bin metrekarelik showroomunda şehre ve bölgeye hizmet verecek





YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Mercedes Benz bayiliği olarak etkin ve kaliteli hizmet veren ‘Hassoy’ yenilenerek tanıtıldı. Trabzon’un değerli merhum iş insanı Ali Osman Ulusoy’un klasiğini yaşatmak adına işin başında duran kızı Hülya Ulusoy’un “Yıldızlar Yeni Evinde” sloganıyla yürüttüğü organizasyon katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Programa, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Mercedes Benz Türk A.Ş Otomobil İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bedikhan, sivil toplum örgütü temsilcileri, çok sayıda iş insanı ile Hassoy çalışanları katıldı.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Yoğun katılımın yaşandığı tanıtım programında konuşan Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, katılımcılara tek tek teşekkür ederek, “Yeni yüzümüzle birlikte şehrimize önemli hizmet vereceğimiz mağazamızı Trabzon’umuzun hizmetine sunmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 1972 yılında çıktığımız bu onurlu yolda her geçen yıl daha çok üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İÇERİDE NELER VAR?


1972 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Mercedes Benz Türk A.Ş Bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 8 bin metrekarelik kapalı kullanım alanı ile 1972 yılından beri faaliyetlerini sürdürmektedir. Hassoy’da otomobil, hafif ticari araç, kamyon satışı yedek parça ve servis hizmeti  verilmektedir. Mercedes Benz Türk A.Ş Bayii Hassoy  Doğu Karadeniz’de hizmet veren tek yetkili bayidir. Hassoy, 1972’den beri yüzlerce kişiye ve aileye istihdam sağlayan bir kuruluş olmanın gururunu yaşamaktadır. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap