SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tunalar Topluluğundan Trabzon’a Yeni Beko Mağazası!

Tunalar Topluluğundan Trabzon’a Yeni Beko Mağazası!

26 Haziran 2022 Pazar - 10:48




Tunalar Topluluğu büyümesine ve açılımlarına Trabzon’daki 2. Beko mağazası ile devam ediyor





Trabzon’un, Karadeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin önemli kuruluşlarından biri olan Tunalar Topluluğu yatırımlarına hızla devam ediyor. Topluluğun büyüme stratejisi iki temel yaklaşıma dayanıyor. Birincisi dünyadan ve Türkiye’den ulusal veya uluslararası markalar ve bunların temsilcilikleri ile büyümek. Diğeri ise ulusal ve globalde açacağı markalar ile gelişme sağlamak. Onlarca marka ile 36’dan fazla il ve ilçede faaliyetleri olan Tunalar Topluluğu atılımlarına bir yenisini daha ekledi. Tunalar Topluluğu, Koç Holding’in dünyada ve Türkiye’de son yıllarda muhteşem bir prestij ve ivme ile büyüyen markası Beko’nun Topluluk çatısı altındaki 2. mağazasını açtı. BEKO mağazanın  açılışında Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Burak Tuna ise konuşmasında istihdam konusuna özellikle vurgu yaptı.

ÖRNEK BİR MAĞAZA

Burak Tuna sözlerine “BEKO markasına bulunduğumuz lokasyonda katma değer sağlayacağımıza eminiz. Trabzon halkına Tanjant gibi iyi bir lokasyonda iyi bir hizmet üretecek örnek bir mağazayı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Sağlayacağımız ek istihdam ile şehir ekonomisine ve dolayısı ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan ayrıca mutluyuz.” şeklinde sürdürdü. Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı No:120 / A da açılan mağaza ilk gününden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap