SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da çalışanlar sokağa atılıyor!

Trabzon’da çalışanlar sokağa atılıyor!

15 Nisan 2024 Pazartesi - 09:14




İçişleri Bakanlığı’ndan şok karar… ALO 199 kapanıyor…





Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ALO 199 için kapatma kararı sonucu Trabzon’da 350 genç kapıya konacak.

NE OLACAK ŞİMDİ?

Trabzon’da şok. İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı  olarak hizmet veren, her gün yüzlerce vatandaşın sorunlarını çözdüğü ALO 199 için kapatma kararı alındı. Bu kararın ardından yüzlerce çalışan kapıya konulacak ve aileleri yoksulluğa mahkum olacak.

BAKAN YERLİKAYA KARARLI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın kapatmakta kararlı olduğu öğrenildi. Trabzon’da 350, Erzurum’da 150 kişinin çalıştığı bir hizmet kuruluşunu kapatılacak olması karşısında çaresiz kalan çalışanlar konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taşımak için harekete geçti.

URALOĞLU DEVREDE AMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun devreye girmesine rağmen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın tasarruf için Alo 199’ları kapatmaya kararlı olduğunu söylediği ortaya çıktı. Bu durum Trabzon’da tepkilere neden olurken çalışanlar yanlıştan dönülmesini istedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap