SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon çok güçlü

Trabzon çok güçlü

30 Mayıs 2018 Çarşamba - 15:52




MÜSİAD’da devir teslim yapıldı.





Trabzon Genç Müstakil, Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç MÜSİAD) Genel Kurulu yapıldı. MÜSİAD Konferans Salonunda dün yapılan Genel Kurulda Fatih Garip yeni başkan seçildi. Garip’in eski Başkan Muhammet Kalkışım’dan görevi devraldığı Genel Kurula, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, yönetim kurulu üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Genel Kurulda konuşan Kaan, MÜSİAD’ın gençliğe çok değer verdiğini kaydederken, “Genç MÜSİAD her yıl Trabzon’da istikrarlı bir ilerleme kaydederek çok başarılı projelere imza atıyor. Trabzon’un zor coğrafya şartlarına rağmen güçlü bir potansiyele sahip. Gençlerimiz bu gücü kullanarak özellikle sanayi ve turizm sektöründe tüm devlet teşviklerini değerlendirmesi gerekiyor” dedi. Yeni Başkan Garip ise, Türkiye’nin en değerli sivil toplum kuruluşlarından birinde olmaktan onur duyduğunu belirterek, “11 bini aşan üyesi olan MÜSİAD, 60 bin’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan bir değer. Yurtiçinde 86 irtibat bürosu ve yurtdışında 71 farklı ülkeye ulaşan MÜSİAD ailesi aynı zamanda çok geniş bir sahaya Trabzon’da geçmiş dönemlerde başarılı projelere imza atan Genç MÜSiAD olarak, yeni dönemde de güçlü projeler hedefliyoruz ve iş dünyasına olduğu kadar, toplumun diğer kesimlerine de örnek bir sivil toplum kuruluşu oluyoruz. Gençler olarak bizler ülkenin potansiyel gücü olduğumuzu unutmamız gerekiyor. Girişimciliğe ve ortaklık kültürüne çok önem verilmedi. Trabzon’umuzda zor görünse de ortaklık kültürünün bilinmeyen veya duyulmayan çok güzel örnekleri olduğunu ve sayılarının gittikçe artıyor” dedi. Yeni Başkan Garip, milletvekilliği aday adaylığı süreci nedeniyle görevini devreden Kalkışım’a ve yönetimine, hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Şube Başkanı Ali Kaan ve yeni dönem Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Garip, Genç MÜSİAD’a bugüne kadar ki katkılarından dolayı Muhammet Kalkışım’a plaket verdi

Fatih GARİP özgeçmişi,

1989 yılında Vakfıkebir de doğdu. 2007 yılında Vakfıkebir Süper Lisesinden mezun oldu. Üniversiteyi Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat bölümünde okuyan Garip, 2011 yılında mezun oldu. 2010 yılında 3 ay gibi zaman Amerika da dil eğitimi aldı. 2009 ve 2011 yılları arasında Pazarlama ve Satış eğitimi, İşveren ve İşçi arası uyum ve hakları semineri vb. sertifika eğitimleri aldı. 41 yıllık geçmişi olan aile firmasında çocukluk yıllarında başlayan ticaret hayatına hep saygı ve ilgi duydu. Firmasına, sürekli katma değer üretmek adına, yenilikçi, teknolojiyi takip eden ve disiplinli bir iş potansiyeli oluşturdu. İnsana değer veren yapısı ve farklılığıyla firmasının Trabzon’da ve bölgede çok farklı bir yerde olması için çaba göstermeye devam ediyor. 2011 yılında katıldığı Müsiad ailesinde 4 yıl yönetim kurulu üyesi ve 3 yıl başkan yardımcılığı görevi yaptı. 2018 yılında oluşturulan genel kurul sonucu Yeni dönem başkanı seçildi. Fatih Garip evli ve 1 çocuk babasıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap