SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Bakan Muş’un karşısında zor duruma düştü!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Bakan Muş’un karşısında zor duruma düştü!

05 Ekim 2022 Çarşamba - 11:39




Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nun iş bilmez kadrosu başına iş açtı… Konuşma yapmak için Bakan Muş’un karşısına çıkan Zorluoğlu’nun önüne yanlış konuşma metni gelince olanlar oldu.





KONUŞMA METNİ DEĞİŞİNCE

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na büyük şok… Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılımı ile dün Ramada Otel’de yapılan Türkiye İhracat Seferberliği Trabzon 2022 Panelinde Zorluoğlu’nun konuşma metni ekibi tarafından karıştırılınca çok zor duruma düştü.

KONUŞMA HAZIRLAMIŞTI…

Önünde farklı bir metin görünce şaşkınlık yaşayan Zorluoğlu, “Esasında Konuşma hazırlamıştım. Ne konuşacağımı bir ben bir de Allah biliyordu. Ancak arkadaşlar önüme yanlış metin koymuşlar. Şimdi ne konuşacağımı bir Allah biliyor” sözleri salonda gülümsemelere neden oldu.

TS İLE DURUMU KURTARDI

Ekibi tarafından zor duruma düşürülen Başkan Zorluoğlu, kendi hazırlık yapmadığı için de konuyu Trabzonspor’a getirerek spontane bir konuşma yapmak zorunda kaldı. Zorluoğlu, “Trabzon güzel bir yaz geçirdi. Trabzonspor’umuzun şampiyonluğu geldi” dedi.

LİYAKATSİZ KADRO…

Zorluoğlu, “Bu sene Trabzon’da da muhteşem bir turizm sezonunu geride bırakmak üzereyiz Şehrimize 700 binden fazla yabancı turist geldi. 1 milyar dolarlık bir gelir elde ettik” dedi. Öte yandan yaşanan bu olay şunu gösterdi ki Zorluoğlu liyakatsiz ve yetersiz bir kadro ile çalışıyor.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap