SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Solunum devresi getir ameliyat ol

Solunum devresi getir ameliyat ol

21 Ekim 2018 Pazar - 11:00




Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli hastanelerinden biri olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde hasta yakınlarından am





HASTA YAKINLARI ŞOK OLDU

■ Doğu Karadeniz Bölgesi’nde sağlık kenti olarak adlandırılan ve çok önemli birimlerin kente kazandırılmasında büyük emekler sarf edilen Trabzon’da maalesef skandallar zinciri bir türlü bitmek bilmiyor. Bölgenin en önemli hastanelerinin başında gelen Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde doktorların talepleri hasta yakınlarını şok etti.

ÖDENEK OLMADIĞI İÇİN...

■ Hastane personelinin ameliyata girmek üzere olan hasta yakınlarına “Maalesef ödenek olmadığı için solunum devresi yok. Eğer medikal firmalardan solunum devresi alırsanız ameliyatı gerçekleştiririz” dediği ortaya çıktı. Neye uğradıklarını şaşıran hasta yakınlarının mecburen istenilenleri alıp ameliyata yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi.

MECBUR KALIYORUZ


Konuyla ilgili görüştüğümüz hastane yetkilileri ise yaşanan olayı doğrulayarak, “Maalesef böyle olmasını biz de istemezdik. Ancak ödenek sorunları yaşandığı için bazı malzemeler medikaller tarafından temin edilemiyor ve biz de hasta yakınlarına aldırmak zorunda kalıyoruz. Gerekli yazışmaları yaptık ve inşallah sorun ortadan kalkar” ifadelerini kullandı.  

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap