SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Söğütlü mahallesi muhtar adayı Atilla Akdeniz; ''Söğütlü hak ettiğini alacak''

Söğütlü mahallesi muhtar adayı Atilla Akdeniz; ''Söğütlü hak ettiğini alacak''

23 Mart 2019 Cumartesi - 12:30




Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi Muhtar Adayı Atilla Akdeniz, ‘Birlikten güç doğar’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek Söğütlü’yü bölgenin göz bebeği haline getireceklerini söyledi.





Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi Muhtar Adayı Atilla Akdeniz, ‘Birlikten güç doğar’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek Söğütlü’yü bölgenin göz bebeği haline getireceklerini söyledi. Hizmet anlayışını her zaman üst seviyede tutacaklarını ifade eden Akdeniz, “Kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmak için kollarımızı sıvadık. Bize destek verildiği takdirde, kimsenin yüzünü kara çıkarmadan görev süremizi dolu dolu bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

OY VİCDAN İŞİDİR…

Mahalle sakinlerimiz, gecenin bir yarısı da cep telefonuyla muhtarlığımıza ulaşabilecek. İşin söz şu: Vatandaşımızın her an ulaşabileceği bir muhtar alacağım. Oy vicdan işidir. Ben halkımızın vicdanının sesini dinleyip onlara hizmet etmek isteyen bir kişiyi destekleyeceğine inanıyorum. Biraz klasik olacak ama ben yine de söyleyeyim, destek sizden hizmet bizden. Hep söyledim, vatandaşımızın teveccühüyle hizmete talibim.




SOSYAL ALANLARLA BULUŞTURACAĞIZ

Mahallemizin eksiklerinden bahsedersek, sosyal tesislerle alakalı bir girişimin olmadığını ve yetersiz olduğunu üzülerek görmekteyim. Bu konuda görevi alır almaz harekete geçeceğiz ve sosyal alan ve tesislerimizi Söğütlü’müze kazandıracağız. Söğütlü halkını sosyal alanlarımızda buluşturacağız. Özellikle yaz aylarında mahallemizde büyük hareketlilik getireceğine inandığımız bu alanları yapmak için gerekli girişimlerde bulunacağız.




HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN

Bir belediye gibi çalışacağız. Vatandaşımız muhtarlığı belediye gibi görecek, ‘Ben muhtarlıktan hizmet alabiliyorum’ diyecek. Muhtarlığı pasifize durumdan aktif duruma getireceğiz. Sorunu olan, yolu olmayan, suyu akmayan vatandaşımız önce bize gelecek. Bize geldiği an harekete geçeceğiz ve gerekli noktalarla iletişimleri biz kuracağız. Bundan hiçbir Söğütlülü kardeşimin endişesi olmasın.

SÖĞÜTLÜ’YE ÖZEN GÖSTERECEĞİZ




İhtiyaç sahibi ailelerimizin tespitlerinin yapılıp gerekli yardımların ulaştırılmasını sağlayacağız. Çevre düzenlemeleri yapıp çöp atıklarının ve çöp konteynerlerinin sürekli boşaltılmasını sağlayacağız. Mahallemizde bulunan ve atıl durumda olan yapıların onarılarak yeniden hizmete sunulması adına çalışma yapacağız. Cadde ve sokak aydınlatmalarına özen göstererek arızalı, sıkıntılı durumlarda gerekli mercilerle iletişime geçerek en kısa zamanda sorunun çözülmesi için çalışacağım.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap