SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şehitlerimize vefa borcumuz var

Şehitlerimize vefa borcumuz var

05 Eylül 2018 Çarşamba - 11:48




15 Temmuz şehidinin oğlu Genç'i ziyaret etti





15 Temmuz gecesi İstanbul'da darbecilerin ateşiyle şehit olan Köksal Karmil'in oğlu Ahmet Karmil, babaannesi Ayşe Karmil ve kardeşleriyle birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Aslen Sürmeneli olduklarını ve memleketlerini çok sevdiklerini belirten Ahmet Karmil, Başkan Genç ile bir süre görüştü.

Sürmene'de bulunan kagir evlerinin tamiri için Başkan Genç'ten destek isteyen Ahmet Karmil, "Sürmene'deki kagir evimiz oturulamayacak bir halde. Bizler memleketimizi çok sevdiğimiz için her sene köyümüze ziyarete geliyoruz. Babaannem de her sene Sürmene'ye gelerek yaz aylarında bir süre burada kalıyor ve köyünü çok seviyor. Ama evimiz oturulmaya müsait değil. Her tarafı harap bir halde. Sizden evimizin yapımı için yardım talep ediyoruz. Memleketimizi çok seviyoruz ama burada kalmak için evimiz müsait değil." sözlerine yer verdi.

"DESTEK SÖZÜ VERDİ"

Ahmet Karmil'e yardım sözü veren Başkan Genç, "Siz bir ustaya gösterin hangi malzemeler lazım. Bu konuda gerekli malzeme desteğini vermeye hazırız. Gerekirse Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün Bey ile de irtibata geçip elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışırız. Şehitlerimiz ve onların aileleri için ne yapsak azdır. Öncelik verdiğimiz konuların başında şehitlerimiz gelmektedir. Bizler onlar sayesinde burada varız. İnşallah bu konuda sizlere de yardımcı olmaya çalışacağız. Bu konuda şehitlerimize bir vefa borcumuz var. Onların ailelerine sahip çıkmak, sorunlarını çözmek bizim sorumluluğumuzdur." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap