SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kılıçdaroğlu'na saldırıya Trabzon'dan tepki ve kınama

Kılıçdaroğlu'na saldırıya Trabzon'dan tepki ve kınama

21 Nisan 2019 Pazar - 18:43




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğraması olayıyla ilgili Trabzon'dan da açıklamalar geldi.

GENÇ: KABUL EDİLEMEZ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç saldırının kabul edilemez olduğunu dile getirerek  “Şehit Cenazeleri asla siyasete alet edilmemesi gereken yerdir, Şehidimizin manevi huzurunda herkesin saygı, birlik bütünlük içerisinde olması gerekir.Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı doğru bulmuyorum, kınıyorum. Siyasal bir lidere şiddet ve saldırı kabul edilemez.  “ ifadelerini kullandı..

KUVVETLİ: BU SÖYLEMLERİN TEHLİKELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİK,DİNLETEMEDİK

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli de Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya tepki gösterdi. Kuvvetli  "Bugün Ankara Çubukta Şehit cenezesine katılan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı,seçim boyunca Millet ittifakını PKK ile eşitleyen söylemler sebep olmuştur. Bu söylemler tehlikeli olduğunu,toplumu ayrıştırdığını,seçim kazanma uğruna toplumun sinir uçları ile oynanmaması gerektiğini hep söyledik durduk ancak maalesef dinletemedik.Bugün sayın Kılıçdaroğluna yapılan saldırı esasında Türk demokrasisine yapılan alçakça bir saldırıdır. Bu eyleme sebep olanlarıda  eylemi gerçekleştiren tetikçileri de kınıyor,sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap