SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti Trabzon'da bir deprem daha! 62 istifa birden

İYİ Parti Trabzon'da bir deprem daha! 62 istifa birden

01 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:23




İYİ Parti Trabzon yönetiminde 62 kişi görevinden istifa etti.





İYİ Parti Trabzon'da İl Başkanı Fatma Başkan'ın istifası deprem etkisi yaratırken, İl Yönetim Kurulu'nu oluşturan toplam 62 üyenin görevinden ayrıldığı öğrenildi.

İYİ Parti Trabzon İl Yönetim Kurulunu oluşturan 80 üyenin 62’si görevinden istifa etti. Yaşanan gelişme sonrası, il yönetimi yeter sayıyı sağlayamadığı için düştü.

İYİ Parti Trabzon'da dün de, İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Öte yandan bugün düzenlediği basın toplantısı ile istifasını kamuoyu ile paylaşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan ise yaptığı açıklamada, "İYİ Parti İl Başkanı olarak yaşanan olaylardan sonra sağlıklı bir çalışma ortamı kalmadığını düşünüyorum. Bugün itibariyle yürütmüş olduğum İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Genel Başkan sayın Müsavat Dervişoğlu’na ve İYİ Parti ailesine başarılar dilerim. Şimdiye kadar benimle yol yürümüş il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkanlarıma, teşkilat mensuplarıma ve partimize gönül veren herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

iyi-parti-istifalar-001.webp


Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap