SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli'den iddialı çıkış: Trabzon’da hedef 4-1-1!

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli'den iddialı çıkış: Trabzon’da hedef 4-1-1!

Karadeniz Özel

19 Ağustos 2022 Cuma - 12:49




Kuvvetli: Bugün itibariyle yapılan anketlerde 3 vekil çıkardığımız görünüyor. Ancak Nisan, Mayıs veya Haziran ayında kurulacak sandıkta, vekil sayımız 4’e çıkabilir.”





İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, 2023 seçimlerinde partisinin Trabzon’da birinci parti olacağını ifade etti. Kuvvetli, “24 haziran 2018 seçimlerinde yüzde 11,4 civarında oy aldık ve 1 milletvekili çıkardık. O günden bugüne yaptığımız çalışmalara ve oy oranlarına baktığımızda AK Parti’nin yüzde 60’lardan yüzde 35’lere kadar düştüğünü görüyoruz. İYİ Parti’nin de yüzde 11,4’ten yüzde 22’lere kadar çıktığını görüyoruz. Dolayısıyla an itibariyle Trabzon’da 3-2-1 gibi gözüküyor. Yani AK Parti 3, İYİ Parti 2, CHP 1 milletvekili çıkaracakmış gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı.

ANKETLER DOĞRULUYOR

Zamanında yapılacak seçimlerde İYİ Parti’nin oyunu daha arttıracağını ifade eden İl Başkanı Kuvvetli, “Nisan, Mayıs veya Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti’nin Trabzon’da 1’inci parti olacağına; en az 3 milletvekili çıkaracağımıza; hatta 4 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Rahmetli Süleyman Demirel’in bir lafı var; ‘24 saat siyaset için uzun bir süre’ AK Parti’nin yanlış politikaları sadece ülkeyi değil, partilerini de iflasa sürüklediğini sahada görüyoruz. Bunu hem yaptığımız vatandaş ziyaretlerinde görüyor, yaptırılan anketlerle de doğruluyoruz” diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap