SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İstifaya çağırıyorum yasal işlem başlasın

İstifaya çağırıyorum yasal işlem başlasın

01 Temmuz 2022 Cuma - 09:46




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis toplantısında meclis üyeleri önce birbirleriyle tartıştı sonra hızlarını alamayıp basın üzerinden kozlarını paylaşmak istediklerinde ise iş raydan çıktı ve hoş olmayan tartışmalar yaşandı.





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Haziran ayının meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gergin anlar yaşandı. Meclis Üyesi Ahmet Çebi, kürsüde yapmış olduğu konuşmada mevcut yönetimi hedef alarak, “Cevap alamadığımız soruları burada sormak istiyorum, Nace kodu değişikliğinde askıda olan bir firmanın nasıl değiştirebildiğini açıklar mısınız? 16. Komitenin meslek komitesinde olan arkadaşımız, meslek ilke ve kurallarına uymadığı, kendi komitesinde, kanun, yönetmelik ve usul esaslara uymayan değişikliklere imza attığı için kendisini onurlu bir şekilde istifaya çağırıyorum. Nace kodu değişikliklerinde görevi kötüye kullanarak kanun ve esaslara uymayan kim varsa hakkında yasal işlemlerin başlatılmasını talep ediyorum” dedi. Bu ithamların üzerine Meclis Genel Sekreteri açıklama yaparak detaylı açıklamayı yazılı olarak Çebi’nin tarafına ileteceğini kaydetti. Bu sırada 16. Komitede yer alan Ekrem Çapkınoğlu, Çebi’nin açıklamaları karşısında şahsının hedef alındığını ifade ederek dilek ve temenni kısmında söz aldı. Karşılıklı cevapların verilmesi sonrasında Meclis Başkanı Şadan Eren, “Hepimiz biriz ve hepimiz Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil ediyoruz. Varsa bir yanlışlık düzeltilir” dedi.

HİÇ HOŞ OLMADI

Tüm bu tartışmaların dışında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis toplantısında bir ilk yaşandı. Mecliste yaşanacak olan bu tartışmayı öngörenler tarafından basın mensuplarının özellikle aranıp davet edilmesini eleştirmek isteyen meclis üyeleri hedef şaşırıp basın mensuplarına laf atınca basın mensupları ve meclis üyeleri arasında hiç hoş olmayan bir tartışma yaşandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap