SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hami Hacıosmanoğlu: Hayrat'ı Şaha Kaldıracağız

Hami Hacıosmanoğlu: Hayrat'ı Şaha Kaldıracağız

29 Mart 2024 Cuma - 15:46




Yeniden Refah Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Hami Hacıosmanoğlu iddialı konuştu





Hacıosmanoğlu, "31 Mart'ta göreve gelmemiz halinde hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle Hayrat'ımızı şaha kaldıracağız" dedi

Yeniden Refah Partisi’nin Hayrat Belediye Başkan Adayı Hami Hacıosmanoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanması halinde hayata geçirecekleri projelerle Hayrat’ın çehresini değiştireceklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, “Altaypı, üstyapı, çevre, sosyal ve kültürel alanlarda projelerimiz hazır. 31 Mart’ın ardından göreve gelmemizle birlikte hayata geçireceğimiz projelerle Hayrat’ımızı daha yaşanabilir hale getireceğiz. Halkımızın yaşam kalitesi artacak” dedi.

İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları:

KAPALI PAZAR YERİ

Altyapıdan üstyapıya birçok projemiz var. Projelerimizle vatandaşlarımıza gönlüne dokunacağız. Kapalı pazar yerini hayata geçireceğiz. Hayratı’mızda spor alanlarını artıracağız. Bu doğrultuda kapalı halı saha ve belediye tesisleri yapacağız. Yürüyüş ve bisiklet yolunu halkımızın hizmetine sunacağız. Turizme yönelik projelerimiz olacak. Yatırımcıları turizm yatırımlarına teşvik edeceğiz.



MESLEK YÜKSEK OKULU

Hayrat’ımızı daha canlı hale getirmek için meslek yüksek okulu inşa edeceğiz. Bu sayede ilçemize hareketlilik getireceğiz. Hayrat’a gelen öğrencilerin ilçe esnafına büyük katkısı olacak. Meslek yüksek okulu, ilçemizin ekonomisine katkı verecek. Atık depolama merkezi inşa edeceğiz. Belediye sosyal tesisleri, nişan-düğün salonu, kültür merkezi ve taksi plakası projelerini de hayata geçireceğiz. 7/24 WhatsApp hattı, 112 acil yardım hattı kuracağız.

DOĞAL GAZ GELECEK

Gençlerimizi spora teşvik etmek için projelerimiz var. Bunları da tek tek hayata geçireceğiz. Bu kapsamda Belediye Spor kulübünü kuracağız, emniyet merkezi inşa edeceğiz. İlçemizde tarımı yeniden canlandıracağız. Sanayi yatırımlarına yönelik hamlelerimiz olacak. İlçemizde doğal gazsız ev kalmayacak. Temiz su arıtma tesisini ivedilikle hayata geçireceğiz. Ambulans helikopter pisti yapacağız.



İSTİHDAM HAMLESİ

Hayrat’ın göç veren değil göç alan bir ilçe olması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. İşsiz gençlerimize iş imkanı sağlamak için istihdama yönelik yatırımlarımız olacak. Bunun için yatırımcıları da ilçemize yatırım yapmaya davet edeceğiz. Daha rahat ulaşım için duble yol projesini hayata geçireceğiz. Tüm mahallelerimiz aydınlatacağız. Hiçbir mahalle karanlıkta kalmayacak.

TARİHİ EVLER RESTORE EDİLECEK

Misafirhane yapacağız. Tarihi evlerimizi ve yapılarımızı restore edeceğiz. Sağlık alanında yatırımlarımız olacak. Ambulans helikopter pistini ilçemize kazandıracağız. 31 Mart'ın ardından göreve geldiğimizde vizyon projelerimizle Hayrat'ta vatandaşlarımızın refah ve yaşam kalitesini artıracağız. Tüm vatandaşlarımıza bunun sözünü veriyorum.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap