SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eşi görülmemiş bir savaş

Eşi görülmemiş bir savaş

17 Mart 2018 Cumartesi - 14:35




CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yılı nedeniyle mesaj yayınlayarak, “Dünya tarihinde eşi görülmemiş bir savaş yaşan





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Güzide Uzun mesajında, “Bu savaşın dünya tarihi açısından en önemli sonuçlarından biri Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lideri ortaya çıkarmasıdır. İkinci sonuç Mustafa Kemal önderliğinde Anadolu’da emperyal güçlere karşı verilecek savaşın bir hazırlığı olmasıdır” diyerek gençlere seslendi.

EN BÜYÜK BORÇ

Başkan Uzun, “Özellikle sevgili gençlerimizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş uygarlığı yakalama hedefini ve Cumhuriyeti kollama ve koruma görevini eksiksiz yerine getirmeleri gerektiğini asla unutmamaları, bu toprağa düşmüş şehitlerimizin anısını yaşatmaları en büyük borçlarıdır.” CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, 105 yıl önce bu topraklarda, Çanakkale’de dünya tarihinde eşi görülmemiş bir savaş yaşanmıştır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap