SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ergin Aydın: "Yatırımlar hız kesmeden devam edecek"

Ergin Aydın: "Yatırımlar hız kesmeden devam edecek"

29 Mart 2024 Cuma - 15:52




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ziyaretlerine devam ediyor.





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın mahalle ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla sohbetlerini sürdürüyor.

Aydın, Üniversite Mahallesi, Toklu Mahallesi ve Çamoba Mahallesi ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Aydın, 31 Mart zaferinin ardından Ortahisar Belediyesi’nde hizmet belediyeciliğinin hız kesmemesi için görev başında olacağını belirtti.

GÜCÜ HALKIMIZDAN ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

Aydın, “31 Mart’ta Büyükşehir ve Ortahisar olarak sandıktan güçlü bir şekilde çıktığımızda Ankara’da bakanlıklar nezdinde yatırımlara kapı açacak çalışmalarımızı daha rahat sürdürürüz. Bu gücü halkımızın desteği ile alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile gerçekleştirilen hizmet seferberliğinin sekteye uğramaması adına tüm Trabzon’dan oy istiyorum.” açıklamasında bulundu.

GÜLER YÜZLER HEYECAN VERİYOR

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların güler yüzünün kendisini heyecanlandırdığını ve motive ettiğini belirten Aydın, “Vatandaşlarımızın güler yüzü bizleri daha da heyecanlandırıyor, 31 Mart zaferi sonrası için motive ediyor. Trabzon’a AK Parti döneminde gerçekten çok önemli ve çok değerli yatırımlar yapıldı. İnsanların yaşamını kolaylaştıracak yerinde yatırımlarımız bizim dönemimizde de hız kesmeden devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap