SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ergin Aydın: Her Kesimden Vatandaşımızın Oyuna Talibim

Ergin Aydın: Her Kesimden Vatandaşımızın Oyuna Talibim

28 Mart 2024 Perşembe - 10:33




Ak Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın: Her Kesimden Vatandaşımızın Oyuna Talibim





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşehrilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Aydın, “Şehrimizde uzun yıllar proje mühendisliği yapmış kardeşiniz olarak Ortahisar Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızdayım. Siyasi parti ayrımı yapmadan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı sıfatımla herkesin oyuna talibim.” dedi.



BİZE NASİP OLDU

Aydın, “Trabzon’da yıllardır bir özlem vardı. Vatandaşlarımız teknik bir ismin yerel yönetimlerde görev başına gelmesini istiyordu, bu da bize nasip oldu. Ortahisar ilçemizde yaşayan bütün kardeşlerimden destek bekliyorum. Bizim tek sevdamız var, o da Ortahisar. İlçemizde Ahmet Metin Genç Başkanımızın başarılı hizmet çıtasını artırıp daha da yaşanabilir bir şehir için görev istiyorum.” diye konuştu.



HEP BİRLİKTE 
YÖNETECEĞİZ


Aydın, “Allah nasip edip de 1 Nisan sabahı koltuğa oturduğumuz zaman şehri hep birlikte yönetme noktası yol haritamız olacak. Asla ben yaptım oldu mantığı ile çalışmayacağız. Günlerdir sokaklardayız, her gittiğimiz sokakta ve mahallede bir karşılığımız olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız bizi teveccüh ile karşılıyor bu da bize ayrı bir heyecan veriyor. 31 Mart sonrasında da aynı anlayış ve yakınlıkla vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap