SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Engelliye tazminat çilesi

Engelliye tazminat çilesi

05 Aralık 2017 Salı - 08:33




Farabi Hastanesi’nde çalışırken dört yıl önce mesajla işine son verildiğini öğrenen engelli Selami Yıldızoğlu hâlâ tazminatını alamadı. Yıldızoğlu çar





4 YILDIR BEKLİYOR

■ Trabzon’un Hızırbey Mahallesi’nde oturan engelli Selami Yıldızoğlu’nun çilesi bir türlü bitmiyor. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde 10 yıl boyunca temizlik işçisi olarak çalışan ve üç yıl önce yılbaşı gecesi gelen bir mesajla işine son verildiğini öğrenen engelli Yıldızoğlu’nun aradan geçen 4 yıla rağmen tazminatını alamadığı ortaya çıktı.

YARGITAY’A TAŞIDI

■ İşten kovulalı 4 yıl olduğunu belirten Yıldızoğlu, “Bu süre içerisinde defalarca işimize son veren firmaya ulaşmaya çalıştım. Ancak her defasında bu firma bize kapılarını kapattı. Benim toplam alacağım 20 bin liranın üzerinde. Firma buna itiraz etmiş ve konuyu Yargıtay’a taşımış. Dosyam 4 yıl olmasına rağmen halen Yargıtay’da” diye konuştu.

YETKİLİLERE SESLENDİ


■ Dosyanın sonuçlanması için Yargıtay’a dilekçe verdiğini açıklayan Yıldızoğlu, “Engelliyim ve üç tane çocuğum var. Gündelik işlere giderek evimi geçindiriyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Şu an engelliler haftasındayız. Herkes çıkıp engellilere sahip çıkın diyor ama bizim hakkımızı kimse aramıyor” sözleriyle yetkililere isyan etti.  

Kemal Bektaş

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap