SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ‘Düğün gecesi’ filmi gerçek oldu… Durdurun uçağı inecek var!

‘Düğün gecesi’ filmi gerçek oldu… Durdurun uçağı inecek var!

Karadeniz Özel

16 Nisan 2019 Salı - 10:30




Trabzon-İstanbul seferini yapan uçak, bir yolcunun fenalaşması nedeniyle tam kalkacağı sırada aprona geri döndü. Uçağın içindeki diyaloglar ise akıllara Zeki Müren’in ünlü ‘düğün gecesi’ filmini getirdi





Trabzon Havaalanı’nda önceki gün yaşanan olay, sanatçı Zeki Müren’in ‘Düğün Gecesi’ filmindeki ‘Durdurun uçağı inecek var!’ repliğini akıllara getirdi.

Edinilen bilgiye göre Türk Hava Yolları’nın Trabzon-İstanbul seferini yapan TK-2823 sefer sayılı 04.55 uçağına binen A.H.B. isimli vatandaş, uçak piste çıktığı sırada biranda paniğe kapıldı. Çevredekilerin sakinleştirme çabaları da fenalaşan yolcuyu durdurmaya yetmedi. Uçak, tam havalanacağı sırada ayağa kalkan yolcu A.H.B uçağın içinde bir anda, “Durdurun uçağı, ineceğim. Ben bu yolculuğu yapamayacağım” diyerek kabin ekibine seslendi. Kısa süreli görüşmelerin ardından, uçak tekrar aprona dönerek yolcuyu indirirken, fenalaşan yolcuya sağlık ekipleri müdahale etti. A.H.B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, uçaktaki valizler tekrar güvenlik taramasından geçti. Yaşanan olayın ardından uçak, rötarlı olarak İstanbul’a ulaştı.

Uçakta bulunan yolcular, “Yolcunun sanırım uçak fobisi vardı. O sebeple gerilmiş olabilir. Kısa süreli görüşmelerin ardından tekrar aprona döndük. Tekrardan valizlerimiz güvenlik taramasından geçirildi. Herkesin başına gelebilir, yolcuya geçmiş olsun” diyerek iyi dileklerini ilettiler.




Haber: Furkan YİĞİT
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap