SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Duayen gazeteciye son görev

Duayen gazeteciye son görev

06 Ocak 2018 Cumartesi - 14:27




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Turgut Özdemir 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Duayen gazeteci Özdemir’in vefatının ardından Trabz





TGC ÖNÜNDE TÖREN

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından duayen gazeteci Turgut Özdemir ikamet ettiği evinde kalp krizi nedeniyle vefat etti. İki çocuk babası Özdemir, 40 yılını gazeteciliği adamış hem öğretmen hem de sporcu geçmişi olan Trabzon Basınının önemli isimlerindendi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde Özdemir için cenaze töreni düzenlendi.

ÇOK SAYIDA KATILIM

Törene Özdemir’in omuz omuza çalıştığı Trabzon Basını, bir zamanlar antrenörlük yaptığı İdmanocağı Spor Kulübü oyuncuları ile spor, sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Özdemir, İskenderpaşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Maçka’da defnedildi. Meslektaşımız Turgut Özdemir’e Allah’tan rahmet geride kalan sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap