SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Devlet vermedi sütle ödediler

Devlet vermedi sütle ödediler

16 Ocak 2018 Salı - 07:54




Çayırbağı Çamlıca İlköğretim Okulu’nda 18 yıldır hizmetli bulunmuyor. Vatandaş süt satarak kazandığı parayla okulda hizmetli görevini üstlenen kişiye





18 YILDIR YOK

■ Trabzon’un Düzköy ilçesi Çayırbağı Mahallesi’nde Çamlıca İlköğretim Okulu’nda 18 yıldır hizmetli bulunmuyor. Okulun hizmet işlerini yıllardır mahalle sakinlerinden Cesarettin Demirci, kazan yakmayı bildiği için üstlenmiş durumda.

SORUN GİDERİLSİN

■ Yaklaşık 200 öğrencisi olan okulun hizmetli parasını ise sattıkları sütlerden kazandıkları paralarla veliler ödüyor. Mahalleli adına konuşan Şefik Demirci, sorunun giderilmesi için gönüllü çalışan Cesarettin Demirci’nin İŞKUR’dan ya da kadrolu işe alınmasını talep etti.

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN


■ 2000 yılından bu yana okulda hizmet işlerine baktığını belirten Cesarettin Demirci, normal şartlarda kadrolu hizmetli olması gerektiğini söyleyerek, “Çocuklar üşemesin diye katkı sunuyorum. Fakat yıllardır ne beni gördüler ne de buraya hizmetli gönderdiler” dedi.

Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap