SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uzungöl talimatı! Uzungöl’de inşaat durudurulsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uzungöl talimatı! Uzungöl’de inşaat durudurulsun

16 Mayıs 2024 Perşembe - 09:08




Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yapımı devam eden ve tepkilere neden olan HES inşaatının durdurulmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konuyu DSİ araştırsın dedi.





BAHANE OLMAZ

Son dönemde gündeme gelen her olayı takip ettiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz" şeklinde konuştu.

YENİ HEYECANLI

Erdoğan, “Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz. Ne teşkilatımızda ne de diğer kadrolarda tembelliğe, isteksizliğe asla ve asla tahammülümüz olamaz” ifadelerini kullandı.

MUMCU TALEP ETTİ

İl başkanları toplantısında, Trabzon Uzungöl’de yapılan HES’e karşı vatandaşların isyanını Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek Turistik alandaki inşaatın kaldırılmasını istedi. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın ise “Uzungöl’deki HES inşaatı için “Devlet Su İşleri (DSİ) bir el atsın” yorumunda bulunduğu öne sürüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap