SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir mi? Küçükşehir mi?

Büyükşehir mi? Küçükşehir mi?

23 Eylül 2018 Pazar - 11:22




Sürmene’de sürücü kursu eğitimcileri isyan etti: Kim yapacak bu yolu





Trabzon’un Sürmene ilçesinde eğitim veren ehliyet kursları eğitimcileri isyan etti. İlçe merkezinde otogar karşısında yaklaşık 2 ay önce yapılan doğalgaz çalışması sonrasında yol revize edilmeden toprakla kapatıldı. Sürücü eğitim alanına giren yolda adaylara ders veren eğitimciler yolun bu halde bırakılmasından dert yakındı.

Sürücü kursu eğitimcisi Metin Ü., “Biz bu alanda eğitim veriyoruz. 4 aracımız günde 8 defa bu yola giriyor. Eğitim alan insanlar, talebeler yeni yeni araba kullanmayı öğreniyor ve yolun bu hali eğitime uygun değil. Akabinde eğitim araçlarımız zarar görüyor.
Öğrencilere de yazık bize de yazık” diye konuştu. Eğitim yolunun patates tarlasına döndüğünü dile getiren kurs hocası Metin Ü., “Yolun ıslahı için yaptığımız  müracaatlarda hiçbir yanıt alamadık. Büyükşehir Belediyesini aradık, Sürmene Belediyesi’ni kastederek küçükşehir belediyesi yapsın diyor; küçükşehir belediyesini arıyoruz, Büyükşehir Belediyesi yapsın diyor. Bu yolu kim yapacak” dedi.

Haber: Neslihan YILDIZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap