SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bizi asla bölemeyecekler

Bizi asla bölemeyecekler

27 Mayıs 2018 Pazar - 14:32




Afrin Zeytin Dalı Harekâtında şahadete ulaşan askerlerimiz için Trabzon’da hatıra ormanı oluşturuldu. Burada konuşan Gümrükçüoğlu, “Böyle bir imana sa





Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) tarafından Afrin Zeytin Dalı Harekâtında şahadete ulaşan askerlerimiz için Trabzon’da hatıra ormanı oluşturuldu. Toklu sahil alanında oluşturulan hatıra ormanında her şehit için bir zeytin ağacı dikildi. Törende katılımcılara seslenen Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Bizim coğrafyamız dünyada en zor coğrafyadır. Burada her dönem değişik planlar olmuştur. Allah’a (c.c.) şükür milletimiz bütün planları ters çevirmiştir. Halen yaptığımızda budur. Yine değişlik planlar yapılıyor ama bunlarında üstesinden gelmeyi başarıyoruz ve başaracağız. Bu birlik ve beraberlikle olur” dedi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında Afrin Zeytin dalı Harekâtının önemine dikkat çekti. Türkiye’nin BM sözleşmesinin 51. maddesi gereğince Zeytin Dalı harekâtını düzenlediğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “20 Ocak’ta vatanın birliğini korumak için girişilen bu askeri harekâtta 54 şehidimizin yanı sıra 233 askerimiz yaralandı. 4474 terörist etkisiz hale getirildi. Biz şehitlerimizin, gazilerimizin, askerlerimizin canlarını ortaya koyması ile evlerimizde rahat oturuyoruz ve onlara dua edebiliyoruz. Böyle bir imana sahip milletimizi, bu milletin devletini asla bölmeyecekler” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap