SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Avrasya Üniversitesi’nin Mock-Up Sınıfında eğitim başladı

Avrasya Üniversitesi’nin Mock-Up Sınıfında eğitim başladı

28 Mart 2024 Perşembe - 17:28




Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı Mock-Up sınıfında eğitim başladı.





Düzenlenen açılış programına Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, akademisyenler ve öğrencilerin yanı sıra Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Mezereli, Maçka Kayalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Demirbaş Trabzon Sınav Koleji Kurucu Müdürü Mehmet Şal, Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Kazaz ve Kurs Merkezi Müdürü Halil Uzun katıldı.

Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı 1. Sınıf öğrencisi Berkay İleli, yaptığı açıklamada “Buraya gelirken acaba bir Mock-Up sınıfı var mıdır diye düşünüyordum. Geldiğimde bu alanın hazırladığını gördüm ve kısa bir zamanda açılışını yapıyoruz. Buraya her girdiğimde kendimi bir öğrenci gibi değil havacılık sektöründe aktif görev alan bir kişi gibi hissediyorum. Hayallerim beni buraya getirdi, inşallah alanımdan başarıyla mezun olacağım ve en kısa sürede havacılık sektöründe görevime başlayacağım. Emeği geçen ve özellikle bu uygulama alanının çok kısa sürede hazırlanmasını sağlayan başta üniversitemizin kurucusu, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ömer Yıldız’a ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Avrasya Üniversitesi Mock-Up sınıfında öğrenciler, acil durum, emniyet, tıbbi konular, tehlikeli maddeler, yolcu hizmeti, anons, ikram ve servis gibi eğitimleri uygulamalı olarak alabilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap