SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Av. Sibel Suiçmez ''CHP’den m.vekili adayı mı?'' Karadeniz’e açıkladı!

Av. Sibel Suiçmez ''CHP’den m.vekili adayı mı?'' Karadeniz’e açıkladı!

Karadeniz Özel

11 Ağustos 2022 Perşembe - 10:01




Geçtiğimiz aylarda CHP’ye üye olan Av. Suiçmez, “CHP’den milletvekili adayı olacak mı?’ sorusuna, “Göreve hazırım” cevabını verdi. İl Başkanı Hacısalihoğlu ise, “Baba ocağına döndü” dedi





// Karadeniz ÖZEL // Furkan YİĞİT // CHP’den Trabzon milletvekili adayı olacağı konuşulan Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, aday olup olmayacağıyla ilgili ilk kez konuştu. Suiçmez, “Ülkemiz için son derece önem arz eden önümüzdeki seçimlerde hepimizin amacı  bireysel hedefler yerine partimizin ve ülkemizin hedefleri doğrultusunda çalışmak olmalıdır. Tam da bu noktada Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olarak -her üyemizin yapacağı gibi-partimiz örgütlerinin vereceği her noktadaki görev için bir nefer gibi çalışmak benim için onurdur” ifadelerini kullandı.

GÜÇ KATACAK

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ise, Suiçmez’in adaylığının partiye artı katkı sağlayacağını ifade ederek, “Sibel Hanım baba ocağı olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönmüştür. Şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki, kendisinin milletvekili adaylığı partimize güç katar. Milletvekilliği listemizde olması bizleri mutlu eder. Nitekim CHP’nin vitrini için Sibel Hanım kuvvetli bir adaydır” diye konuştu. İl Başkanı Hacısalihoğlu kendisinin adaylığına ilişkin ise, “CHP’nin il başkanı doğal aday olarak görülür. Ancak genel merkezimizin takdirinin nasıl olacağını bekleyip göreceğiz” dedi.



Bir dönem CHP’den ayrılan ve Demokratik Sol Parti’de (DSP) siyaset yapan Suiçmez, uzun sürenin ardından geçtiğimiz aylarda CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’na gelerek yeniden CHP’ye üye kaydı oluşturmuştu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap