SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Antrenör Akdoğan parasını istediği şirket konkordato ilan edince fıkra tadında teklif geldi

Antrenör Akdoğan parasını istediği şirket konkordato ilan edince fıkra tadında teklif geldi

Karadeniz Özel

24 Mart 2019 Pazar - 10:42




Trabzon’da Maçka Galyan Sporda antrenörlük yapan Ali Akdoğan 30 bin TL kulüp için harcadı fakat parasını almak istediğinde konkordato ilan eden şirket kum, çakıl vermeyi teklif etti.





Karadeniz Özel / Meryem Akgün // Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı şirketleri konkordato ile kurtarırken Trabzon’da bir garip mağduriyet söz konusu oldu.

Maçka Galyan Sporda antrenörlük yapan Ali Akdoğan, parasını alabilmek için verdiği mücadeleyi anlatırken yetkililere seslendi.

Akdoğan sıkıntısını şöyle anlattı: “Maçka Galyan Sporda antrenörlük yapıyorum. Antrenörlük yaptığım süre içerisinde kulübün birçok ihtiyaçlarını karşıladım. Yaklaşık 30 bin TL cebimden harcadım. Bana yöneticiler tarafından bir senet verildi. Senedin günü geldiğinde ödeme yapması gereken şirket konkordato ilan etti. Şirketin sahibini buldum bana diyor ki ‘Abi kum, çakıl, taş satarsan paranı alabilirsin.’ Her yeni gelen yönetici borcu devretti. Hem cebimden para verdim hem de yöneticiler tarafından bana para ödenmiş gibi yerime sahte imza atılarak gelir gider makbuzu kesilmiş. Muhtar olan yöneticileri Kaymakamlığa, imam olan yöneticiyi Müftülüğe, Jandarma olan yöneticiyi de İçişleri Bakanlığına şikayet ediyorum” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap