SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Amaç hizmet sonuç eziyet

Amaç hizmet sonuç eziyet

06 Aralık 2017 Çarşamba - 08:10




Trabzon’da alt yapı çalışmaları nedeniyle birçok mahallede sorun yaşanıyor. Vatandaşa hizmet için yetkili kurumlar tarafından açılan çukurlar, kazılan





ALT YAPI VAR ÜST YAPI YOK

■ Trabzon’da mahallelerde alt yapı çalışması yapılıyor, fakat sonrasında ne açılan çukurlar kapatılıyor ne de kazılan yollar onarılıyor. Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesi’nde de sakinler, elektrik çalışması nedeniyle açılan çukurun yaklaşık 4 aydır üzerinin kapatılmadığını, kablolarında açık bir şekilde bırakılıp gidildiğini kaydetti. Sakinler, yetkili kurumlara sorunu bildirdiklerinde ise kayıtsız kalındığını belirttiler.

VURDUMDUYMAZLIK!

■ Konuyla ilgili görüşünü aldığımız CHP Ortahisar Belediye Meclisi Grup Başkanı Turgay Şahin, idarecilerin vurdumduymaz olduğuna dikkat çekerek, “İdareciler ilgisiz. Eskiden bu işleri belediyenin kadrolu işçisi yapardı. Şimdi dışardan hizmet satın alınıyor. Bu noktada da gerekli disiplin sağlanamıyor. Altyapıyı yapan bozduğu üst yapıya da yapar, yapmalı. İşin başında durulmalı” dedi.

Meryem Akgün


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap