SON DAKİKA



Haber > Rize > Muhammet Kaçar;''AK Partili de olsa giderdim''

Muhammet Kaçar;''AK Partili de olsa giderdim''

Karadeniz Özel

25 Nisan 2019 Perşembe - 13:24




Kılıçdaroğlu’na destek için olduğu için eleştirilen Başkan Kaçar isyan etti...





CHP liderine destek olduğu için bazı kesimler tarafından eleştirildiğini ifade eden SP Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar, “Aynı saldırı şayet AK Parti’den bir siyasetçiye yapılsa biz ona da destek olmak için tereddütsüz gideriz” dedi

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar, CHP Rize İl Başkanlığı’nın daveti üzerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınamak için Valilik Meydanı’ndaki protestoya katılmıştı. Kaçar, bu davetten dolayı kendisine bazı eleştiriler geldiğini belirten Kaçar, bu eleştirilerin üzücü olduğuna dikkat çekti. Kaçar, “Aynı saldırı AK Parti’den bir siyasetçiye yapılsa biz ona da destek olmak için tereddütsüz gideriz. Davet edilirsek mutlaka gideriz” dedi.

ÜZERİMİZE OYNUYORLAR




Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının üzücü olduğunu kaydeden Kaçar, “Şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu öncelikle ifade etmek isteriz. Kime yapılırsa yapılsın tasvip etmediğimizi hatırlatmak isteriz. Ancak ülkemizde oynanmak istenen bir oyun var. Bu da kardeşin kardeşe küstürülmesi ve kavga ettirilmesidir. Biz bunu 80’li yıllarda da yaşadık. Kafamızı kaldırıp, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da yaşananları gördükten sonra ne yazık ki Türkiye’de de bu oyunun tezgahlanmak istendiğine üzülerek şahit oluyoruz” dedib

KAVGANIN KİME FAYDASI VAR




Kaçar, sözlerine şöyle devam etti: “Bazı arkadaşlar bizim CHP ile görüntü vermemizi yadırgadı. Allah aşkına AK Parti ve CHP arasında veya bir başka parti arasında bir kavga oluştuğunda bunun kime faydası olur? Aslında fotoğrafın genelini milletimiz kavrıyor. Milletimiz, bu tür olayların ülke üzerine hesapları olan güçlerin menfaatine olacağını biliyorlar.”

Haber: Hüseyin TERZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap