SON DAKİKA



Haber > Rize > Dikkat! Canlı bomba var...

Dikkat! Canlı bomba var...

Karadeniz Özel

23 Nisan 2019 Salı - 16:14




Çayeli’nin merkezinde binaların ortasında kalan akaryakıt istasyonu ile binaların iç içe olması vatandaşların can güvenliğini tehlikeye sokuyor...





TEHLİKELİ YAKINLAŞMA

Rize’nin Çayeli ilçesinde binaların arasında ve hemen yanı başında olan akaryakıt istasyonu, görenleri şaşkına çeviriyor. Binalar ile akaryakıt istasyonunun iç içe girdiği alanda bir yandan çarpık yapılaşma ortaya çıkarken bir yandan da bina sakinlerinin can güvenliği tehlike altında. İnşaat Mühendisleri Odası Rize Şube Başkanı Murat Yazıcı konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak “Binalar mı önce yapıldı, yoksa akaryakıt istasyonu mu? Ancak her ne olursa olsun ortada bir risk var” dedi.

KANUN AÇIK VE NET!




Yazıcı, akaryakıt istasyonu ile binaların iç içe olmasının yanlış olduğunu belirterek sağduyulu davranılarak yapılan yanlışın düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Yazıcı, “Bazen petrol ofisleri daha önce yapılıyor arkasındaki binalar, sonradan yapılıyor. Ama şurası net ki siyasilerle kurulan ilişkiler karmaşık işler ortaya çıkarıyor. Aslında kanun açık ve net. Yaklaşma mesafeleri ve yapılaşmalar bellidir. Ama bu siyasi yakınlaşmalar neticesinde bu tür olumsuzluklar ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Haber: Hüseyin TERZİ
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap