SON DAKİKA



Haber > Rize > Çaykara'ya kadın eli değecek!

Çaykara'ya kadın eli değecek!

23 Şubat 2019 Cumartesi - 11:28




İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanife Birinci:''Temsil noktasında eksiklik gördüğünü belirten Birinci, yol ve park sorunlarından tünel projes





Çaykara kadın belediye başkan adayını destekliyor. İYİ Parti’den Hanife Birinci, bir kadın olarak aday olmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti. Halkın talebi ve destekleri ile başkan adayı olduğunu söyleyen Birinci, “Vatandaşın olumlu dönüşü ile aday olarak Çaykara’ya yenilikler getireceğim” mesajı verdi.

EKOLOJİK TARIMA ÖNEM VERECEĞİZ

Ekolojik tarıma ağırlık vereceklerini açıklayan Birinci, “Tarımda verimli topraklarımız olmadığı için ilçemize ekolojik tarım ve hayvancılığı kazandırmak istiyoruz. Tatile gelen insan şehirden kaçıp ekolojisi bozulmamış bir ortam arıyor. İlçenin en büyük sorunlarından biri olan elektrik kesintisi ve görselliği bozan elektrik telleri problemini çözeceğiz. Dikkat etmemiz gereken en önemli unsur, doğayı tahrip eden yapılaşmayı doğayı bozmadan ihtiyaca cevap veren düzgün bir şekle sokmak. Bunlar ilk etapta baktığımız projeler” dedi.

ÇAYKARA İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Çaykara’nın merkezini bitiren proje olarak adlandırdığı tünel projesinden bahseden Birinci, şöyle devam etti: “Çıkışı Çaykara’nın merkezine uzak olan, by-pass yapılan bir tünel projesi var. O tünelde Çaykara’ya bir geçiş verilmesini sağlayacağız. Kısacası; yol ve park sorunumuzu, köylerdeki altyapı sorununu, dereye akan arıtmasız kanalizasyon sorununu teker teker çözeceğiz. Ekolojiyi bozan başlı başına bir etken olan HES projelerine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Çaykara’ya HES yapılırsa Somali’ye doğru gider ve çölleşiriz. Bir bilinçli olarak, bir de farkında olmadan yaşamak var. Ben bilinçli bir birey olarak Çaykara için çalışacağım. Çaykara’ya kadın eli değecek.”


Haber: Neslihan YILDIZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap