SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu’nun Altınordu ilçesinde dereye akan kanalizasyon tepkilere neden oldu: Halkın sağlığıyla oynamayın

Ordu’nun Altınordu ilçesinde dereye akan kanalizasyon tepkilere neden oldu: Halkın sağlığıyla oynamayın

16 Mart 2024 Cumartesi - 12:43




Ordu Çevre Derneği, Bülbül deresine akan kanalizasyonun halk sağlığının tehlike altında olduğuna dikkat çekerek yetkili kurumları göreve davet etti.





BİR YILDIR DEREYE AKIYOR

Ordu’nun Altınordu İlçesinde sel felaketinde tahrip olan kanalizasyon sisteminin onarılmadığı iddia edilerek Bülbül Deresine aktığı iddia edildi. Ordu Çevre Derneği’nden yapılan açıklamada “Kurumların görevlerini yapmamasından halk zarar görüyor. Bülbül Deresi’ne bir yıldır kanalizasyon akıyor ancak DSİ ve Ordu Büyükşehir Belediyesi de önlem almıyor” iddiasında bulunuldu. 

İLGİSİZ KALMAYIN

Yapılan açıklamada, “Bu sorun Sağlık İl Müdürlüğünü de ilgilendiriyor. Ordu Valiliği de yaşanan bu sorundan sorumludur. Kurumların görevlerini yapmamasından halk zarar görüyor. Bu olayda sorumluğu olanlar hakkında gereken inceleme ve soruşturma da başlatılmalıdır. Halkın sağlığına, çevrenin korunmasına ilgisiz kalanlar ilgili hukuksal haklarımızı kullanacağız” denildi.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap