SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu marka şehir olacak

Ordu marka şehir olacak

07 Kasım 2017 Salı - 16:51




Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Ordu önümüzdeki 5 yıl içerisinde rekabet edebilirliliği yüksek ve marka şehirlerden birisi olacaktır” dedi





ORDU- Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu’nun son dönemde yıldızı parlayan en önemli şehirlerden biri olduğunu belirterek, “Ordu önümüzdeki 5 yıl içerisinde rekabet edebilirliliği yüksek ve marka şehirlerden birisi olacaktır” dedi.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Ordu Valisi Seddar Yavuz’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, Ordu’nun geleceği parlak illerden biri olduğunu söyledi. Vali Yavuz, Ordu’nun Karadeniz’de son dönemde gerçekleştirilen ve devam eden yatırımlarla parlayan bir şehir haline geldiğini belirterek, “Ordu’nun gelişimine, ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Öyle zannediyorum ki, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Ordu, her alanda yeni ve rekabet edilebilirliliği yüksek marka şehirlerden birisi olacaktır. Yapacağımız ve devam eden projelerle bu gelişmeyi yakalaması için büyük gayret sarf edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap