SON DAKİKA



Haber > Ordu > Fiyat daha fazla gecikmemeli

Fiyat daha fazla gecikmemeli

09 Ağustos 2018 Perşembe - 15:05




Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu, Tarım ve Orman Bakanlığının fındık fiyatını ve fındık alım politikasını bir an önce açıklaması gerektiği





Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin geçtiğimiz hafta yapmış olduğu yazılı açıklamayı hatırlatan Başkan Selami Akarsu; "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz hafta yazılı bir açıklama yaparak fındık alım politikasını açıklayacağını söylemişti. Üretici fındığını pazara indirmeye başladı. Fındık alım fiyatı, politikası bir an önce açıklanmasını istiyoruz. Fındığın toplatma, potozlama ve diğer ücretleri gibi fiyatının da belli olması gerekiyor. Üretici ürettiği ürünü kaç paraya satacak bunu bilmesi gerekiyor. Şu anda sahil kesimdeki üreticilerimiz fındığını pazara indiriyor. Pazarda serbest piyasada oluşmakta olan fiyat üreticimizi memnun etmiyor. Devletimiz bir an önce üreticiyi memnun edecek, maliyetin üzerinde bir fiyat açıklayarak, fındık alımına başlamalı ve üreticimizi rahatlatmalı" dedi.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap