SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhane böyle seçim görmedi

Gümüşhane böyle seçim görmedi

28 Ocak 2019 Pazartesi - 10:24








Karadeniz Gazetesi / Haber Servisi / Furkan YİĞİT-- 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi hiçbir partinin ittifak yapmadığı Gümüşhane’de kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Tüm Türkiye’de ittifaklar oluşturulurken, Gümüşhane’de AK Parti Ercan Çimen’le, CHP’de Bedri Ağaç, MHP Sabri Varan, İYİ Parti ise Mustafa Canlı ile seçime gidiyor.

Gümüşhane meydanını gezen adaylar, Gümüşhane halkına projelerini anlatıyor. Mevcut Belediye Başkanı Ercan Çimen’in en büyük rakibi olarak eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı gösterilirken, seçim çalışmalarını Gümüşhane’de sıkı bir şekilde başlatan MHP’nin adayı Sabri Varan’da dikkatleri üzerine çekiyor. Diğer taraftan parti örgütleriyle topyekun sahaya inen Cumhuriyet Halk Partisi ‘Gümüşhane’de bizde varız’ diyor. Tüm Türkiye’de AK Parti-MHP’yle, CHP ise İYİ Parti ile ittifak yaparken, Gümüşhane’de herhangi bir ittifaka yer verilmemişti. Kenti iyi tanıyan 4 adayı karşısında bulan Gümüşhaneli vatandaşlar, “4 güçlü isim ve büyük bir yarış. Sandıktan kimin çıkacağını kimse kestiremiyor. Ancak bizler oy verirken ince eleyip sık dokuyacağız… Gümüşhane’de tarihindeki en zor ve kritik seçim olacak” diyerek yaşanan kıyasıya yarışı dikkatle izlediklerini ifade ediyorlar.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap