SON DAKİKA



Haber > Giresun > TEK AMACIM HİZMET ETMEK

TEK AMACIM HİZMET ETMEK

30 Mart 2018 Cuma - 10:00




Gerçekleştirilecek olan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’nda yeniden aday olan mevcut başkan İbrahim Çeltik tek amacının hiz





Erkan BAŞKIRAN

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek. Genel kurulda Mevcut Başkan İbrahim Çeltik yeniden aday olurken, yeni liste veya listelerin genel kurula sunulması bekleniyor. Birden fazla listenin yarışmasının beklendiği genel kurul seçimleri öncesi heyecan tırmandırırken, mevcut başkan İbrahim Çeltik hizmet vurgusu yaptı.

Çeltik şoför esnafına seslenere, “Tek amacının odamıza ve üyelerimize hizmet etmektir. Bugüne kadar odamızın ismini de cismini de en iyi şekilde temsil ettik. Birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da devam edeceğine inanıyor. Tüm üye arkadaşlarımızı bu seçimde yanımızda görmeye devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

ÜYELERİMİZ  HER ŞEYİN FARKINDA

Genel kurul öncesi Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a önemli açıklamalarda bulunan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Çeltik; “Öncelikle Tüm Giresunlu şoför ve otomobilcilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevde olduğumuz sürece şoför esnafının dertlerini ve sıkıntılarını çözmek için 7 gün 24 saat mesai anlayışıyla çalıştık. Kongre süreci içerisinde tüm üyelerimizi ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulunduk. Titiz bir çalışmayla güzel bir ekip oluşturduk” açıklamasında bulundu.

EN BÜYÜK JÜRİ ÜYELERİMİZDİR

Çeltik ayrıca, “Tüm üyelerimizin yakın ilgi ve desteğini gördük. İnanıyorum ki; yeni dönemde çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.  En büyük jüri üyelerimizdir. Üyelerimiz her şeyin farkındadır. Burası şeffaf bir odadır. Denetimlerimizde ve kararlarımız da hiçbir gizlilik yoktur. Bugüne kadar ki süreçte burada hiçbir şaibeli işin altına imza atmadık, bundan sonra da atmayacağımızın bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

KENDİMİ ESNAFA ADADIM

Kendisinin yıllardır şoför esnafı ve protokolle uyum içinde çalıştığına vurgu yapan Çeltik, “Kendimi esnafıma adamış biriyim. Kesinlikle makam veya mevki peşinde değilim. Görev yaptığım süre içerisinde 7 gün 24 saat esnafımızın hep yanında oldum. Bundan sonraki süreçte yeniden seçilirsem yine esnaf arkadaşlarımızın yanında olmaya, onların sorunlarını çözmeye devam edeceğime söz veriyorum” şeklinde konuştu.

BÜYÜK MOTİVASYON

Çeltik ayrıca, “Kapım da, gönlüm de her zaman esnaf arkadaşlarımıza açıktır. Yaptığım ziyaretlerde üyelerimizin de ‘Kapının kapalı olduğunu görmedik, işlerimizin takibinde hep yanımızda oldun’ şeklindeki sözleri şahsıma büyük bir motivasyon desteği sağlamıştır. Tüm üyelerimize gösterdikleri tavırdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HER KESİMLE  UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK


Çeltik, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar gecemi gündüzümü bir ederek  7-24 Tüm  Şoför Arkadaşlarımın yanındayım  yanında olamaya devam ediyorum” diyerek, “Giresun Valisi,  Giresun il Jandarma komutanlığı, İl Emniyet Müdürü  ve Giresun’daki  tüm sivil toplum örgütleriyle de  çok uyumlu bir şekilde  çalışmalar içindeyiz. Giresunlu 4 milletvekilimizin de bize büyük desteği var. Onlara da teşekkür ediyorum. Onlar var oldukça bizde hizmetin en iyisini  yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da edeceğiz” dedi.

1035 ÜYE OY KULLANACAK

Yarın saat 09:00' Aksu Mahallesi’ndeki Altın Palace Toplantı Salonu’nda yapılacak olan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık seçiminde yaklaşık 1035 üyenin oy kullanacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap