SON DAKİKA



Haber > Giresun > Lütfi Bayraktar; ''Küllerimizden doğduk''

Lütfi Bayraktar; ''Küllerimizden doğduk''

11 Nisan 2019 Perşembe - 12:49




Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar KARADENİZ’E konuştu





Fiskobirlik’i en dipten en üst seviyeye çıkardıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, zorlu süreçleri geride bıraktıklarını söyledi. Karadeniz’e özel açıklamalarda bulunan Bayraktar, yaşanılan süreçleri ve başarıları A’dan Z’ye anlattı, önemli mesajlar verdi.

İşte Bayraktar’ın o açıklamaları:

DAHA GÜVENİLİR BİR KURUM




Yönetimi aldığımızda borca batmış, tüm destekleri çekilmiş karamsar bir kurum olan FİSKOBİRLİK, tüm bu olumsuzlukları geride bırakmış ve geleceğe emin adımlarla yürüyen güçlü bir kuruluş haline gelmiştir. Adeta küllerimizden doğduk. Tüm borçlarını ödemiş, yeni yatırımlara yönelmiş, üretim çeşitliliğini artırmış ve pazara hakim olan bir kurum haline geldik. Her anlamda güvenilir bir kurum haline getirdiğimiz FİSKOBİRLİK, geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da üreticiye güç veren bir yapıya kavuşmuştur.

BÜYÜMEYE DEVAM




Öncelikle mevcut durumu gözden geçirerek eldeki tesisleri modernleştirip kaliteli üretim ve kapasite artışına gittik. Fındığı işleyerek ve ürün çeşitliliğini her geçen gün artırarak gerek iç pazarda gerekse dış pazarda büyümeye devam ediyoruz. Entegre tesislerimizde ileri derecede işlenmiş fındık mamulleri ve fındık yağı üretimimizle marka değerimizi artırmaya devam ediyoruz. Özellikle yeni ürünümüz NUGA’yla çikolatalı fındık kreması pazarında önemli bir yer edindik. Rakiplerimizden çok daha kaliteli olan üretimimizle tercih ediliyoruz.

OSB’DE YER TALEBİ

Bunun yanında artan ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi de yeni yatırımları zorunlu hale getiriyor. Bu nedenle yıllardır mücadelesini verdiğimiz Giresun 2. OSB’de yer tahsisi talebimiz karşılanmıştır. İstediğimiz kadar olmasa da 22 dönüm olarak yapılan yer tahsisinde hızla yeni yatırımlarımızı hayata geçireceğiz. Şu an proje çalışmalarımız devam etmekte olup, alanda hafriyat çalışmaları başlamıştır. Yakın zamanda inşaat aşamasına geçeceğiz.




YENİ İSTİHDAMLAR

Geçmişte olduğu gibi Giresun ekonomisinin lokomotiflerinden olan FİSKOBİRLİK, her geçen güçlenen yapısıyla yeni istihdam imkanları da sunar hale geldi. Son bir ay içerisinde sadece entegre tesislerimize 60 yeni işçi alımı yaptık. İşçi alımlarımız da yeni yatırımlarımızla birlikte devam edecektir. Bugün itibariyle 322 kişi istihdam ediyoruz. Bu sayı tüm iştiraklerimizle birlikte bin kişinin üzerindedir. Sadece istihdam anlamında bakıldığında bile FİSKOBİRLİK’in ne kadar güçlü bir yapıya kavuştuğu görülebilir.




Haber: Erkan BAŞKIRAN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap