SON DAKİKA



Haber > Giresun > Keşap'ı yıldız gibi parlattık!

Keşap'ı yıldız gibi parlattık!

18 Şubat 2019 Pazartesi - 13:39




Giresun Keşap Belediye Başkanı adayı Mehmet Emür Karadeniz'e konuştu...





Giresun Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, belediyenin kapılarını Karadeniz gazetesine açtı. Keşap’ı 5 yılda geleceğe hazırladıklarını ifade eden Emür, seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarında da büyük ilgi gördüğünü söyledi. Emür, “Keşap Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerle Karadeniz’in yıldızı yükselen ve parmakla gösterilen örnek bir ilçesi olduk” dedi.

İşte Emür’ün o açıklamaları:

VATANDAŞTAN TAM PUAN

Yaptığımız projeler her zaman tam puan aldı. Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Görev yaptığımız süreçte siyasi kimlik gözetmeksizin halkımızın her kesimine eşit mesafede hizmet ürettik. Halkımızın yaşam konforunu arttıran, ayrıca örnek gösterilen sosyal projelere de imza attık. Yeni dönemde de yine vatandaşlarımızla kol kola çalışacağız. İlk geldiğimizde 'Bu Turizm Fakültesi'ni yaparsak biz yaparız' dedik. 'Yapılacak dediğimiz zaman yapamaz' dediler. Temel alanı 1500 metrekare üzerine toplam 11 metrekare inşaat alanı olacak olan 4 yıllık Keşap Turizm Fakültesi binası, bodrum dahil 7 katlı olacaktır. Bodrum katı, temeli ve çevre düzenlemesi belediyemizce yapılarak üniversitemize teslim edildi. Toplam 13 milyon ödeneği vardı. Eylül ayında hizmete girecek. 4 yıl içinde bin 500 öğrenci eğitim görecek.

DOĞALGAZ PRESTİJ PROJEMİZ


İlk önce doğalgaz lisansını aldık. Uğurca Mahallesi'nin girişinde ilan ettik. İnanmadılar. Dediler ki; palavra. Biz dedik ki; Mehmet Emür'de palavra olmaz. Bir söz verdiyse yapar. BOTAŞ köylerde çalışmalara başladı. Efendim Keşap’a gelmeyecek, Espiye'ye gelecek. Keşaplıları kandırıyorlar. Zaman geçmedi Keşap’a hat girdi. Bundan iki ay sonra dediler ki; Keşap’a iç hat yapılmayacak. Keşap’ta hatlar çalışmaya başladı. İç hatlar yapıldı. Sonra dediler ki; bu sarı boru… Çok anlıyorlar ya arkadaşlar! Sarı borudan doğalgaz olmaz, dediler. Efendim ev bağlantısı yapılmadı, dediler. Ev bağlantıları yapıldı. Fındıklı'ya yapıldı. Bozkurt'a yapılmayacak, dediler. Yani dediler dediler… Onlar konuşur, biz yaparız. Göreceksiniz nisan ayında geri kalan diğer mahallelerimiz tamamlanacak. Geçen hafta Ankara'daydım. Temmuz ayı içinde gazı vermiş olacaklar. Rabbim yardımcımız olsun. Seneye kışa doğalgazı yakmış olacağız.

YAPAMAZ DiYORLAR AMA…

Aşağı yukarı 3 yıldır uğraşıyoruz. Karayolları'ndan en sol aldığımız dal çık projemiz. Proje ihalemiz yapıldı. Sondajları yapıldı. 2019 yatırım programına yazıldı. Sadece devletin ödenekleri açıldığında dal çık şeklinde modern bir batı çıkışı olacak. Yapamaz diyorlar ya bunu hep birlikte Allah’ın izniyle 5 yıl içinde göreceğiz. Muhtemelen 2020 yılında projemiz başlayacak.

SPOR ALANLARI YAPILACAK


Spor Bakanlığı’nda ihale çalışmaları yapılıyor. 1 ay içinde bitmiş olur. Mayıs-haziran ayında temeli atılacak. Stadyumun yanına yapılacak olan Keşap Kapalı Spor Salonu, Kültür ve Gençlik Merkezi'nde aktivite alanları, hamamı ve saunası komple bir tesis yapacağız. Salı ve perşembe günleri sadece bayanların faydalanacağı hamam ve sauna günleri olacak.

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI

Belediye hizmet binamızın temelini attık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye hizmet binamız toplam 3000 m² alanda, 4 kattan oluşacak. Ayrıca meydan projemizin içerisinde vatandaşlarımızın daha rahat etmesi ve trafik sorunu olmaması için otopark, süs havuzları, açık hava toplantı ve miting alanı gibi birçok detay düşünülecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap