SON DAKİKA



Haber > Giresun > İşte hayvanseverlik

İşte hayvanseverlik

23 Nisan 2018 Pazartesi - 17:06




Pireden kaşınan köpeklere acıyan ikiz kız kardeşler, eczaneden aldıkları ilaç ile sokak sokak gezip sokak köpeklerini ilaçlıyor





Giresun’un Eynesil ilçesinde üniversite öğrencisi ikiz kız kardeşler yaptıkları örnek davranış ile insanlığın ölmediğini bir kere daha gösterdiler.   

  Giresun Üniversitesi ve Tokat Üniversiteleri de eğitim gören, aslen Çorumlu olan ikiz kardeşler, sokak köpeklerinin kaşınmasına ve kendilerini yara bere içerisinde bırakmasına dayanamayınca, eczaneden ilaç alıp köpekleri ilaçlayarak adeta insanlık dersi verdiler.

  Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan Ebru Durmuş, Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetlerde okuyan ikiz kız kardeşi Elif Durmuş'u ziyarete geldiğinde sokaklarda köpeklerin kaşınmasından büyük rahatsızlık duyarak onları ilaçlamaya karar verdiklerini söyledi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap