SON DAKİKA



Haber > Giresun > Harun Kalıntaş; 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın t

Harun Kalıntaş; 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın t

01 Mart 2019 Cuma - 12:49




Kovanlık Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Harun Kalıntaş gazetemiz Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’a önemli açıklamalarda bulundu





AK Partili Belediye Başkanı Harun Kalıntaş 2014 yerel seçimlerinden bu zamana kadar olan çalışmalarını anlattı. Belediyecilik anlamında çok çalıştığını belirten Başkan Kalıntaş, “İlçemize yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Belediye başkanı ve başkan adayı Kalıntaş yaptığı hizmetleri şöyle sıraladı:

Beldemizde 21 Km’lik Beton Yol yapım çalışması, Soğuksu ve Merkez Mahallelerinde olmak toplamda Kültür ve Turizm Bakanlığından Hibe 2 adet 75 tonluk içme suyu deposu yapımı, Belediyemiz Başkanlığı Hizmet Binası önü Çevre Düzeni ve Aydınlatma, Kaldırım çalışmaları yaptık.

Belde girişi kaldırım ve aydınlatma çalışmaları devam etmekte olup, Baskı Beton Kaldırım çalışmaları, Belde Merkezinde imar planlama sahası içerisinde bulunan sıvasız ve boyasız binalara sıva ve boya malzemesi temin edilerek sıvayarak boyattık.

Beldemiz Merkezinde Meydan ve Park Bahçe düzenlemesi yine belde meydanında bulunan eski çay ocağı binasının yıkılarak yeni çay ocağı binasının yapılması ve hizmete açılması, Eski lise binası yanı çocuk parkı yapımı,25 km’lik ham yol yapımı, Belde merkezine hizmet eden içme suyu kaynaklarının rehabilite edilmesi ve ilgili sanat yapılarının yapılması, Belde merkezinde 1500 m‘lik kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarının yapılması, Belde merkezinde bulunan Çuha deresinin ve Pazarsuyu deresinin dere yatak temizliklerinin yapılması, Belde Merkezinde 2100 m2’lik alanda kilit parke yol yapım çalışmasını tamamladık.


Beldemiz bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapmış olduğumuz nakdi yardımlar, Paşakonağı Yaylasında 15 tonluk içme suyu deposu yapımı, su kaynaklarının rehabilite edilmesi ve su isale hatlarının yenilenmesi 2014 yerel seçimleri sonrasında belediyemiz başkanlığı makina ve araç parkına 1 adet Cenaze Yıkama ve Nakil Aracı alımı,1 adet Arazi özellikli Belediye Hizmet aracı,1 adet Kamyonet,1 adet 9 m3 kapasiteli arazöz ve 1 adet 14+1 m3 kapasiteli Çöp Toplama aracı kazandırdık.

Haber: Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap