SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da Trabzon kavgası!

Giresun’da Trabzon kavgası!

12 Mart 2019 Salı - 11:03




Tığlı, Erzincan-Trabzon Demiryolu projesinin içerisinde Tirebolu’nun da dahil olduğunu ancak daha sonra projeden çıkarıldığını söyledi. Tığlı, “Giresu





CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Limanı’nın Trabzon Limanı’yla rekabet edecek seviyede olduğunu ifade ederek, Erzincan’dan Trabzon’a gelecek olan Demiryolu’nun Tirebolu’dan da geçmesi gerektiğini, ancak bunun mümkün olmadığını söyledi.

CHP’li Tığlı, “Demiryolu için en uygun hattın Harşıt Vadisi olduğunu ve Tirebolu - Torul üzerinden bağlanması gerektiği 150 yıldır bilinmesine rağmen, tarafsız hiçbir uzmanın görüşüne gerek duyulmadan Giresun’un demiryolu güzergâhından çıkarılmasını, kim, nasıl ve hangi yüzle izah edecektir.  AKP iktidarının Giresun temsilcileri, bu projeler başlansın ve bitsin diye hiçbir sorumluluk almamışlardır. Kenti ve Giresun halkını tamamen yalnız bırakmışlardır. AKP’nin Giresun temsilcileri, demiryolu güzergahından Giresun’un çıkarılması karşısında ezilmiyorlarsa, susuyorlarsa, Giresun’a sahip çıkmıyorlarsa ve sırf laf olsun diye meydanlarda yeni yalanlar söylüyorlarsa yazıklar olsun” dedi.

Haber: Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap