SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun'da feci kaza!

Giresun'da feci kaza!

16 Nisan 2019 Salı - 14:15




Giresun'dan Trabzon istikametine gelen otomobil kaza yaptı. trafik kazası sonrası araç alev alırken 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.





Giresun’un Görele ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonrasında otomobil alev aldı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. 

Kaza ilçeye bağlı Karaburun köyü mevkii Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Giresun istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan Nihat Şamlı (65) yönetimindeki 34 BE 0374 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki menfeze çarptı. Çarpmanın ardından araç yanmaya başlarken, yoldan geçen sürücülerin haber vermesi ile bölgeye ambulans ve itfaiye sevk edildi. 

Otomobil sürücüsü Nihat Şamlı ağır yaralanırken, eşi olduğu tahmin edilen Zennehar Şamlı olay yerinde hayatını kaybetti. 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı sürücü Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap