SON DAKİKA



Haber > Artvin > Tünelin açılışı başka bahara!

Tünelin açılışı başka bahara!

04 Kasım 2017 Cumartesi - 11:04




Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, “Cankurtaran Tünelinin yılsonuna kadar açılacağını söyleyenler şimdi gelecek yıl açılacak demeye başladılar. Açı





CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM genel kurulunda bir konuşma yaparak Artvin halkının uzun zamandır beklediği Cankurtaran Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktutan TBMM Genel kurulunda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cankurtaran tüneli diye Artvin'i Karadeniz'e bağlayan bir tünelimiz var, Hopa Dağı tüneli, yılan hikâyesine döndü. Bunu daha önceden de buraya Meclis araştırma önergesi olarak getirdim ama ne yazık ki ilerlemiyor, bir problem var. Benden sonra konuşacak olan diğer siyasi parti gruplarının da sözleri bizler için, Artvinliler için çok önemli.”

HİÇBİR EMARE YOK

Bayraktutan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakın, 29 Ekim 2010 tarihinde Cankurtaran tünelinin temeli atılıyor. Aradan yedi yıl geçti. Sekizinci yıla girdik dün ve ortada tünelin açıldığına ilişkin hiçbir emare yok. Tünel açılmadı. O nedenle, ben bunu daha önce de Meclis araştırma önergesi olarak getirdim ve soruyorum; Bu tüneli ne zaman açacaksınız? Elli yıldır, Artvinliler o tünelin hayaliyle yaşıyorlar. Evet, başladınız, teşekkür ediyoruz ama neden bitirmiyorsunuz?”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap