SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Minik ellerin toprak sevgisi

Minik ellerin toprak sevgisi

07 Haziran 2017 Çarşamba - 10:18




Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu öğrencileri, birbirinden güzel gösterileriyle 5. Geleneksel Kültür Haftası’nı kutladı ve düzenledikleri Hobi Bahçesi’nin a





Trabzon’da bulunan Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kez de 5. Geleneksel Kültür Haftası ve minik öğrencilerin oluşturduğu Hobi Bahçesi’nin açılış etkinliklerinin gerçekleştirildiği okulda katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, Okul Müdiresi Züleyha Albayrak, öğretmenler ve öğrenci velilerinin de katıldığı etkinlikte minikler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu. Etkinlikte açılışı gerçekleştirilen Hobi Bahçesi için yardımda bulunan Okul Aile Birliği Üyelerine teşekkür amaçlı Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Selençam’a Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu tarafından plaket takdim edildi.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Etkinlikte çiçek isimleriyle adlandırılan sınıflar gezilip öğrencilerin hazırladığı eser ve gösteriler hakkında bilgi alındı. Ardından çöplük bir alan iken öğrencilerin toprakla haşir neşir olması için oluşturulan Hobi Bahçesi’nin açılış kurdelesi kesildi. Öğrencilerin şehir merkezlerinde toprak ve doğadan uzak yaşamasına yönelik bir alternatif olarak oluşturulan bahçe katılımcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Etkinliğin sonunda Okul Müdiresi Züleyha Albayrak, katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu öğrencileri, birbirinden güzel gösterileriyle 5. Geleneksel Kültür Haftası’nı kutladı ve düzenledikleri Hobi Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap